O investitoru

BS Investment group od 2000. godine , pod vođstvom Branka Stanojevića, osnivača i predsednika grupacije investira u građevinarstvo, oslanjajući se na sopstvene izvore finansiranja i sa sopstvenim timovima inženjera i stručnjaka pratimo izgradnju i omogućavamo direktnu prodaju stanova, po principu “ključ u ruke”.

 

Stanovi koje je izgradila BSIG, koja je počela kao BS Gradnja, su siguran izbor  za više od 1.000 porodica s obzirom na to da su u Beogradu do sada izgradili više od 100.000 kvadratnih metara. Njihovi stambeni objekti i lokali, od 40, 80 ili više kvadarata, svojim modernim i kvalitetnim izgledom ulepšavaju centar prestonice – od Vračara preko Palilule do Voždovca i Zvezdare.

 

Odlične lokacije, kvalitetna gradnja, konkurente cene  i direktna prodaja – to su osnove na kojima počiva poslovanje BSIG. Sve se detaljno procenjuje: od lokacije, preko zahteva tržišta i potreba građana, do trendova u građevinarstvu.

 

BS Investment Group je počela gradnju stambenih kompleksa u dve zemlje Evropske unije. To će biti još jedna prilika da se pokaže kvalitet i doslednost koju ova kompanija gradi godinama, kako u odnosu prema kupcima, tako i svojim partnerima. To je ujedno i dokaz da je reč o vodećem domaćem investitoru u građevinarstvu i kompaniji koja postavlja nove ciljeve i nove standarde u stanogradnji i to sve u interesu svojih kupaca – onih koji će živeti i ostvariti svoje snove znajući da su saradnjom sa BS Investment Group učinili – siguran izbor.

 

Biti ispred svih, danas je uslov za sve koji hoće da postignu kvalitet više. Ukoliko je reč o stanogradnji, onda je taj kvalitet posebno važan imajući u vidu da se kupovinom stana rešava jedno od najvećih životnih pitanja. Upravo na kvalitetu, sigurnosti i pouzdanosti pri izgradnji i prodaji stanova zasniva se i rad jedne od najvećih domaćih investicionih kompanija u građevinarstvu – BS Investment Group, koja skoro dve decenije gradi stanove po meri kupca.

Za više informacija o nama posetite naš web sajt