Vrhunska gradnja iskusnih majstora

Green residence je naselje koje se gradi na temelju poštovanja vrhunskih vrednosti iskusnih graditelja.

Poštujući pravila kvalitetne, tradicionalne gradnje koja su usklađena sa modernim tehnologijama i sve zahtevnijim potrebama kupaca sa idejom investitora da osmisli jedinstveni primer zelene arhitekture grada.

 

Zamisao BS Investment group, investitora projekta, koji već 18 godina uspešno realizuje brojne stambene objekte u našoj zemlji, su višespratnice pune zelenila, svetla i vazduha, u okviru kojih će biti smešten viseći vrt sa sočnom vegetacijom, koji predstavlja skriveno blago unutar naselja.

 

Celokupno naselje osmišljeno je na poštovanju dva osnovna principa – zdravije stanovanje i udobnost. Odlična organizacija prostora, unutar naselja, osmišljena da odgovara zahtevnim uslovima gradske rezidencije. Pažljivo koncipirani stanovi najrazličitije kvadrature (31m2, 47m2, 48m2, 54m2,67m2, 72m2…) pravljeni su tako da budu maksimalno funkcionalni i udobni, čuvajući tradicinalni smisao za humanu gradnju sa brigom za privatnost i intimu budućih žitelja.

 

Lokacija

Dragoslava Srejovića 2, 11000 Beograd

Sadržaj kompleksa

 

Celokupno naselje biće opasano stazom lekovitog bilja, koja je osmišljena da stanarima omogući prijatnije šetnje, džoging ili igre u parku sa najmilijima i opuštanje u okruženju izabranih mirisnih trava, lavande, nane, ruzmarina, nevena dajući poseban šarm naselju.

 

Život u zagrljaju prirode, garantuje novi kvalitet stanovanja za buduće žitelje u centru grada koji će u okviru stambenog kompleksa imati na raspolaganju i sportski centar, hipermarket i druge prodavnice.

 

Dodatnu jedinstvenost budućeg naselja činiće co-working space, otvoreni office prostor, u kome će po privilegovanim uslovima budući stanari moći da zakupe sebi prostor za rad, u vremenu koje mu odgovara. Na taj način stanari će moći da sebi obezbede radni prostor u zgradi u kojoj žive, kad god im treba. Želja investitora je istinsko podizanje kvaliteta života u prestolnici kao i stvaranje naselja koje će okupiti mlade porodice, ljude koji se bave kreativnim delatnostima arhitekte, dizajnere, programere, it stručnjake, umetnike…Co-working space biće otvoren i za druge koji nisu stanovnici naselja, po komercijalnim cenama.

BS Investment Group

Adresa: Bulevar oslobođenja 7-9, 11000 Beograd

Telefoni: 065/242-4787;

064/116-9141;

011/344-6147;

011/344-6148;

Fax: 011/344-9972

E-mail: bsig@bsig.rs

Posetite naš sajt: bsig.rs

Sportska hala

a

Otvoreni Co-working prostor

a

Igralište

a

Parking

ZA DODATNE INFORMACIJE POZOVITE

065/242-4787

Ili nam pišite

Nas i naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.