Green residence – spreman za useljenje!

Green residence – spreman za useljenje!

Zelena oaza nadomak centra prestonice je gotova.  Vaše je da odaberete novi dom po vašoj meri, za sve ostalo tu smo mi.

Green residence, zeleni stambeno – poslovni kompleks, pored Hale Pionir je u završnoj fazi izgradnje. Na proleće u njega će se useliti svi oni koji su već odabrali svoj novi dom , još za vreme izgradnje. Svojim budućim  stanarima nudi izbor medju više od 340 stanova i 440 parking mesta, sportsku halu unutar kompleksa, spa i sve druge sadržaje koji prate savremen tempo života – prodavnice prehrambene robe, tehnike, kozmetičke salone. Na nekoliko stotina metara nalaze se škola, vrtić i – Dunav, naša najlepša reka.

U ZAGRLJAJU PRIRODE

Koliko je formom Green residence ispratio moderan način života – pristupačnošću svih sadržaja, toliko svojom suštinom stanarima nudi jednu oazu mira. Sa mogućnošću da svaki stanar na svojoj terasi ima parče bašte , unosi i dah prirode u dom.

Bilo da je reč o prostoru od 30, 47 ili 48 metara kvadratnih kao i od 54, 67 ili 72 kvadrata, savršena organizacija koja pruža pravi i potpuni komfor, pomoćiće vam da lakše organizujete svoj život.

Kao što je i samo  ime – zelena oaza je izgradjena poštujući maksimalno principe zelene gradnje koji vlasnicima stanova omogućavaju ne samo veliku uštedu i konfor, već i dugovečnost njihovih stanova koji imaju manju potrošnju energije koju plaća zimi za grejanje i leti za hlađenje.

Ideja BS Investment Group, kao investitora sa iskustvom od pune dve decenije  u projektovanju i izgradnji stambenih objekata počevši kao kompanija BS Gradnja, jeste  da našim kupcima uvek damo kvalitet više i da kupujući stan kod nas, ustvari dobijaju svoj dom u skladu sa svojom željom.

SIGURAN IZBOR

Najnoviji projekat – Green Residence u sebi je doneo kvalitet više za naše kupce, a to je dom u zagrljaju prirode, izgradnjen po savremenim principima i najnovijim materijalima u gradjevinarstvu.

Izgradnjom u obećanom i predvidjenom roku jednog od najvećih stambeno – poslovnih kompleksa ne samo u Beogradu, već i Srbiji, BS Investment Group opravdao poverenje onih kupaca koji su svoj dom odabrali još   ranoj fazi izgradnje, ali je još jednom potvrdio da je jedan od najprofesionalnijih investitora u oblasti stanogradnje.

Pozitivno iskustvo više od  hiljadu porodica koje su za dve decenije svoj dom pronašle u objektima BS Investment Group garant su uspešnog i dugotrajnog poslovanja u interesu svih, a pre svega da smo mi- vaš siguran izbor.