Green Residence – Useljenje je počelo!

Green Residence – Useljenje je počelo!

Beograd je dobio  veliki, novi stambeni kompleks po meri modernog čoveka  – nadomak centra prestonice,a dovoljno daleko da svaki stanar ima svoju oazu mira. Kako je i planirano, završena je izgradnja  zelenog stambeno – poslovnog kompleksa Green Residence pored Hale Pionir!  I po ceni i po kvadraturi, reč je o naselju koje je medju najkonkurentijim na tržištu u Beogradu.

PRVA USELJENJA

Od proleća počelo je postepeno opremanje stanova- a ovih dana proslavljene su i prve žurke useljenja.  Prvi kupci su ušli u svoje nove domove, a decu upisali u vrtiće i škole koje se nalaze u neposrednoj blizini i do kojih mogu i peške. Baš kao i do najvećeg sportskog centra – Hale Pionir koji se nalazi na par stotina metara. Još bolje od toga je činjenica da se i u samom stambenom kompleksu nalazi sportska hala za rekreativne sportove i teretana. Ko voli šetnju, tu je u blizini i naša najveća reka – Dunav na koju se pruža pogleda iz većine stanova.

Kako je Green Residence delom i poslovni kompleks, zakupljeni su i poslovni lokali i medju prvima u njih se uselio prodajni lanac odeće sa franšizom iz inostranstva. Plan je da stanarima na dohvat ruke budu prodavnice prehrambene robe i tehnike. 

KVADRATURA PO MERI KUPCA

U Green Residence prvi su se uselili oni kupci koji su investitoru – BS Investment Grupi poklonili poverenje i rezervisali stan prilikom izgradnje, a koji je to poverenje i opravdao izgradnjom u predvidjenom roku. 

Medju 340 stanova, za koje je obezbedjeno i  i 440 parking mesta,  ostalo je u ponudi još stanova različitih kvadratura za svakog ko svoj novi dom želi u ovom delu grada.

Stanovi od 30, 47 ili 48 metara kvadratnih kao i od 54, 67 ili 72 kvadrata,  izgradjeni su tako da svojom organizacijom pružaju  pravi i potpuni komfor.

Kao što je i samo  ime – zelena oaza je izgradjena poštujući maksimalno principe zelene gradnje koji vlasnicima stanova omogućavaju ne samo veliku uštedu, već i dugovečnost njihovih stanova koji imaju manju potrošnju energije koju plaća zimi za grejanje i leti za hlađenje.

I CENA PO MERI KUPCA

S obzirom na to da se tržište nekretina pokazalo prilično otpornim na pandemiju, stanogradnja je nastavljena. Ipak potražnja je i dalje veća od ponude što je dovelo do porasta cena novogradnje, posebno u Beogradu. U slučaju stambenog kompleksa  Green Residence, cenovna politika se od samog početka vodila pažljivo  zahvaljujući kojoj je veliki broj stanova kupljen u samoj izgradnji. I finalna cena kvadrata je veoma konkurentna ukoliko se uzmu u obzir svi tržišni parametri. Povoljnost više za kupce je i to što od ranih faza izgradnje, u skladu sa zakonom, BS Investment Grupa saradjuje sa bankama koji  za kupce stanova imaju posebne pakete stambenih kredita.

SIGURAN IZBOR

Ideja BS Investment Group, kao investitora sa iskustvom od pune dve decenije  u projektovanju i izgradnji stambenih objekata počevši kao kompanija BS Gradnja, jeste  da našim kupcima uvek damo kvalitet više i da kupujući stan kod nas, ustvari dobijaju svoj dom u skladu sa svojom potrebama.

Izgradnjom u obećanom i predvidjenom roku jednog od najvećih stambeno – poslovnih kompleksa ne samo u Beogradu, već i Srbiji, BS Investment Group je još jednom potvrdio da je jedan od najprofesionalnijih investitora u oblasti stanogradnje.

Pozitivno iskustvo oko dve hiljade  porodica koje su za dve decenije svoj dom pronašle u zgradama  BS Investment Group garant su uspešnog i dugotrajnog poslovanja u interesu svih, a pre svega da je poslovanje sa kompanijom BSIG – siguran izbor.