Naša zelena magija je počela!

a

Naša zelena magija je počela!

Nova gradska oaza  u Beogradu stambeno – poslovni kompleks Green Residence, namenjen za  život i uživanje, na dva kilometra od centra prestonice, dobila je svoje temelje i raste iz dana u dan.

Šta je Green Residence?

Idemo redom, šta je Green Residence?

 

To je prava zelena stambena oaza u Beogradu  sa 30.000 m2, gde će akcenat biti kao i do sada na najkvalitetnijoj gradnji i na cenama koje su više nego konkurentne za prestonicu, a slobodno možemo reći i najpovoljnije za taj deo grada.

Ceo projekat je zamišljen da bude po meri današnjeg čoveka, da omogući budućim stanarima da u svojoj blizini imaju sve što im je potrebno. Zato je već sad u okviru Green Residence objekta planiran sportski kompleks sa teretanom i fitnes centrom. Moderan projekat je osmišljen da stanari uživaju i da im je sve nadohvat ruke, pa tako i mega market i market sa tehničkom robom.

 

Kako izabrati veličinu stana?

 

Jednostavno, u zavisnosti od toga koliko  članova porodice će tu da živi.  Ne postoji  forumula za idealnu veličinu, ali načelno za jednu osobu je potrebno od 25 do 30 metara kvadratnih.

Kvadratura zavisi od vaših potreba, ali je povezana i sa stilom uredjenja i vama, kao ličnošću. Ono što treba da imate u vidu jeste sledeće:

– delove stana koji su namenjeni svakom od članova porodice

– delove stana koji su namenjeni zajedničkom vremenu

– broj generacija u vašem domu

– prostorije za decu

– prostor za kućne ljubimce

– postoji li potreba da se deo stana koristi za posao, poput kancelarije

 

U Green Residence mislili smo o svima, tako da u ponudi imamo od garsonjera do dvosobnih stanova i većih. Kada je reč o kvadraturi, tu su stanovi sa čak šest različitih kvadratura – od 31m2, 47 m2, 48 m2, 54 m2, 67 m2, 72 m2.

 

Svaka od njih je funkcionalna, prilagodjena potrebama savremenog čoveka koji živi sam ili višečlane porodice. Vi već sada možete da pogledate naše kataloge sa tačnim rasporedom prostorija i uz našu stručnu pomoć, možete da izaberete kvadraturu koja je upravo po vašoj meri.

 

To je kvalitet više koji BS Investment Group, koja od svojih početaka 2000.godina kao BS Gradnja, daje svojim kupcima – stručnu konsultaciju pri izboru kvadrature koja je adekvatna potrebama klijenta i cenovno prilagodjena.