Kredit pre kredita

Kredit pre kredita

Za naše kupce uvek smo korak ispred svih i , naravno, siguran izbor.  Naime, kada izaberete  stan, vaše je da uz pomoć naših stručnih konsultanata izaberete banku, dobro proučite uslove  i da potom  postepeno, u ratama otplaćujete učešće stambenog kredita u ratama.

Za naše kupce uvek smo korak ispred svih i , naravno, siguran izbor.

Kako bismo stanove u Green residencu učinili što pristupačnijim, što povoljnijim i  “nadohvat ruke” našim potencijalnim klijentima smo pripremili ponudu koja im omogućava “kredit pre kredita”.

Rukovodeći se činjenicom da brojni naši kupci svoje životno pitanje –  kupovinu doma rešavaju tako što će da uzmu kredit kod banke, mi smo za njih pripremili model finanisiranja koji ih u samom startu  finansijski rasterećuje.

Stan možete da rezervišete  još u toku gradnje

BS Investment Group, kao investitor koji brine o svojim kupcima od 2000. kada je počeo kao kompanija BS Gradnja,  daje mogućnost da učešće koje je potrebno za realizaciju kredita, a koje banke traže pri kupovini stana,  od minimalno 20% vrednosti stana, kupac isplati u nekoliko rata unapred.  To znači da stan možete da rezervišete  još u toku gradnje, i postepeno, u ratama, isplaćujete učešće .

U  trenutku kada radovi na našem objektu, odnosno vašem stanu  budu završeni 80 %, vi možete da konkurišete za kredit sa već otplaćenim učešćem koje bi vam banka inače tražila. A vi ste već spremni! I na taj način, u startu, ne samo da ste rasteretili  svoj kućni budžet, ispunili ste uslov koji banka postavlja  za stambeni kredit i brže ćete se useliti u svoj dom.

 

Naravno, pošto je vaš izbor sa nama siguran, mi vama pružamo mogućnost da se sa svakim ponaosob dogovorimo u kojoj fazi gradnje želite da rezervišete svoj stan i kada želite da počnete da ga otplaćujete!