Vrt – zeleno srce doma

Vrt – zeleno srce doma

Green Residence – samo ime govori da je reč o naselju koje  vama, njegovim stanovnicima  unosi prirodu u život i usred gradskog jezgra prestonice.  Zelenilo, blizina reke i sportski centar istovremeno predstavljaju spoj užitka i osećaja da je i u urbanoj sredini povratak prirodi i zdravom životu moguć. Ideja je  život bez stresa, izmedju ostalog, život u zen vrtu.

U cilju zdravijeg života i mogućnosti da umesto odlaska u prirodu, priroda stanuje s Vama.”

U suštini novog  načina stanovanja i projektovanju naselja koja unapred planiraju mogućnost za zen u blizini vlastitog prostora napravljen je i projekat BS Investment group sve u cilju zdravijeg života i mogućnosti da umesto odlaska u prirodu, priroda stanuje s Vama. Poznato je da je zelenilo pa čak i samo jedna biljka, i stalni pogled u zelenilo dovoljno da se čovek oseti bolje i opuštenije. Poznato je da i deca koja rastu u parkovima, baštama ili okružena prirodom o kojoj brinu, drugačije formiraju svoja opažanja i rastu zdravije od onih koji su zatvoreni u hladne betonske zgrade i blokove.

 

 

Za prezaposlene  ljude, vrtno okruženje je mogućnost da i sami sa, ili bez dece dopuste sebi predah u maloj bašti, a da je za to dovoljno da samo izađu iz svojih novih stanova u Green residenceu. Ideja o takvom stanovanju, već odavno je više nego društveno odgovorna, a i u skladu je sa principima održivog razvoja gradova koji u stanovanju vide svoju bolju, zelenu budućnost.

Kupovina životnog prostora nije samo odluka, već i mudra investicija, ulaganje u ‘’život u zen vrtu” koju sami birate svesni da želite najbolje za sebe i svoje najbliže.