U zagrljaju prirode

U zagrljaju prirode

Ideja BS Investment Group – www.bsig.rs , kao investitora sa iskustvom od skoro dve decenije  u projektovanju i izgradnji stambenih objekata počevši kao kompanija BS Gradnja, jeste  da našim kupcima uvek damo kvalitet više i da kupujući stan kod nas, ustvari dobijaju svoj dom. Zato smo sada izabrali potpuno novu lokaciju u blizini gradskog jezgra Beograda, Hale Pionir i Dunava kako bismo stvorili jedinstveno stambeno naselje koje će ponuditi novi i zdraviji život starom centru grada, a vama pravi dom u zagrljaju prirode.

“Čitav stambeni kompleks osmišljen je sa idejom da mladi ljudi promene stare i steknu nove navike, među kojima i želju da stanuju u humanijem i zdravijem okruženju.”

Sve više porodica, posebno sa malom decom,  brine o zdravoj ishrani, pa je i naša odluka  da stanovanje u Green Residence bude zasnovano na modernim, kvalitetnim stanovima po najvišim standardima, a istovremeno negujući i gradeći okruženje “u zagrljaju prirode” koje daje osećaj dodira sa prirodom  i zen opuštanju koje nam toliko nedostaje u ubrzanoj i stresnoj svakodnevici.

Kao budući žitelji novog naselja u okviru stambenog kompleksa pored sportskog centra, hipermarketa i drugih prodavnica novi stanari dobiće svoj zen vrt, sa visećom mirisnom vegetacijom koja treba da omogući život u spoju s prirodom. Za razliku od  ustaljenih mišljenja da je vreme za baštu ili vrt, vreme koje imaju samo privilegovane profesije, novo naselje otvoriće širu dimenziju opuštanja u okruženju mirisnih trava i biljaka koje pripadaju svim stanarima.

Green Residence u sklopu svog projekta o udobnosti i zdravom stanovanju, poseduje stanove različitih kvadratura odlične organizacije prostora. Tu su prostrane terase sa mogućnošću da svako ima svoju baštu, koja će omogućiti ne samo privatnost i intimu budućih žitelja, već će doneti I dašak čistog i zdravog vazduha.